Made in Lande.

Sisuste Peltoniemi on täyden palvelun huonekalu- ja sisustusliike, joka kunnioittaa perinteitä, mutta tähtää kauas eteenpäin. Lammilta kotoisin oleva Sisuste Peltoniemi on huonekalu- ja sisustusalan yritys, joka tekee rohkeasti töitä suomalaisen huonekaluteollisuuden puolesta. Huonekalukaupan pohjana on asiakkaiden tarpeiden kokonaisvaltainen ymmärrys, joka on kulkenut vuosien saatossa sukupolvelta toiselle.

Uuden huonekaluliikkeen avajaisia vietetään marraskuussa:
Iso Roobertinkatu 12, 00120 Helsinki.

Tervetuloa hyville kaupoille!

Vuoden huonekaluliike

 

Sisuste Peltoniemen tavoitteet ovat korkealla, mutta niin ovat saavutuksetkin. Yritys on valittu kerran vuoden huonekaluliikkeeksi ja vuoden yrittäjäksi sekä 10 kertaa Hämeenlinnan alueen parhaaksi palveluyritykseksi.

Suurella sydämellä
iso Roballe

 

Sisuste Peltoniemi Iso Roobertinkadulla tulee olemaan pullantuoksuinen design-myymälä ja täyden palvelun huonekaluliike. Se tarjoaa Juhana Peltoniemen mukaan sisustajille laajan tuotevalikoiman, parhaat skandinaaviset brändit ja suomalaisittain ennennäkemättömiä huippumerkkejä.

Huonekalut koottuina kotiin

Iso Roban sisustuspalvelut tuodaan pääkaupunkilaisille ”Lammin malliin”, kattavasti avaimet käteen -periaatteella. ”Meiltä tilattu kirjahylly toimitetaan kotiin ja asennetaan paikalleen, varmistetaan että asiakas on tyytyväinen ja viedään sovitusti vanha kaluste tieltä pois.”

Made in Lande. Kalustamisen ja sisustamisen erikoisliike.

Sisuste Peltoniemen Iso Roballe 1.11.2018 avatusta suuresta täyden palvelun huonekalu- ja sisustusliikkeestä löydät parhaan palvelun lisäksi kaikki sisustamisen parhaat brändit ja uusimmat tuotteet. Myymälässä on täyden palvelun sisustustekstiilimyymälä, huonekalumaailma, mittatilauspalvelupiste, Tempur Sleepcenter Shop in shop – Helsinki ja Viking Beds of Sweden – unistudio. Läheisessä Astoria-salissa tullaan järjestämään mm. kuluttajille suunnattuja sisustusiltoja, joissa leppoisaan tunnelmaan nivoutuu ajankohtainen asiasisältö, kuten työterveyslääkärin luento unen laadusta.

Tervetuloa hyville kaupoille!