Made in Lande.

Sisuste Peltoniemi on täyden palvelun huonekalu- ja sisustusliike, joka kunnioittaa perinteitä, mutta tähtää kauas eteenpäin. Lammilta kotoisin oleva Sisuste Peltoniemi on huonekalu- ja sisustusalan yritys, joka tekee rohkeasti töitä suomalaisen huonekaluteollisuuden puolesta. Huonekalukaupan pohjana on asiakkaiden tarpeiden kokonaisvaltainen ymmärrys, joka on kulkenut vuosien saatossa sukupolvelta toiselle.

Tervetuloa hyville kaupoille!

Vuoden huonekaluliike

 

Sisuste Peltoniemen tavoitteet ovat korkealla, mutta niin ovat saavutuksetkin. Yritys on valittu kerran vuoden huonekaluliikkeeksi ja vuoden yrittäjäksi sekä 10 kertaa Hämeenlinnan alueen parhaaksi palveluyritykseksi.

Suurella sydämellä
Viihdekeskus Flamingossa

Sisuste Peltoniemi Viihdekeskus Flamingossa on designmyymälä ja täyden palvelun huonekalu-, tekstiili- sekä sänkyliike. Se tarjoaa Juhana Peltoniemen mukaan sisustajille laajan tuotevalikoiman, parhaat skandinaaviset brändit ja suomalaisittain ennennäkemättömiä huippumerkkejä sekä ennen kaikkea oman Freya Beds sänkymallistomme saatteleman maailman parhaan sänkymalliston.

Huonekalut koottuina kotiin

Sisustuspalvelut tuodaan pääkaupunkilaisille ”Lammin malliin”, kattavasti avaimet käteen -periaatteella. ”Meiltä tilattu kirjahylly toimitetaan kotiin ja asennetaan paikalleen, varmistetaan että asiakas on tyytyväinen ja viedään sovitusti vanha kaluste tieltä pois.”

Made in Lande. Kalustamisen ja sisustamisen erikoisliike.

Sisuste Peltoniemen Viihdekeskus Flamingoon avatusta täyden palvelun huonekalu- ja sisustusliikkeestä löydät parhaan palvelun lisäksi kaikki sisustamisen parhaat brändit ja uusimmat tuotteet. Myymälässä on laajasti esillä Sisuste-Peltoniemen oma sänkymallisto Freya Beds, jossa pääset testaamaan maailman parhaita sänkyjä.

Tervetuloa hyville kaupoille!